Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tohle je síla. Krásná herečka Andrea Kerestešová (39) prošla radikální proměnou, kterou má na svědomí její role v seriálu Vyprávěj. Ten vypráví o osudech rodiny Dvořákových v průběhu času, a protože v závěrečné páté sérii už bude Andrea hrát starou dámu, bylo zapotřebí něco udělat s jejím vzhledem. A maskéři se tentokrát opravdu překonali, protože to, co z Andrey vytvořili, vám vyrazí dech.

V roli Evy Dvořákové si Andrea prošla už několika proměnami. Začala jako roztomilá dlouhovlasá blondýnka, poté vlasy obarvila nahnědo a zkrátila, následovala ještě kratší hnědá trvalá, aby se divákům poté představila s polodlouhými vlasy zpravidla staženými do culíku.

Její příští proměna však bude mnohem radikálnější než všechny předchozí. Aby v roli staré Evy Dvořákové působila věrohodně, naklusala Andrea do maskérny, kde z ní pomocí příčesku šedivých vlasů a vrásek na obličeji udělali stárnoucí ženštinu. Výsledek jejich snažení, které Andree přidalo takových čtyřicet let, si prohlédněte ve fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám