Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejstydlivější ze všech čtyř hlavních protagonistek seriálu Sex ve městě Kristin Davis (47) v roli Charlotte okouzlovala diváky svou naivitou a roztomilou tvářičkou po dobu celých šesti let, co se seriál natáčel a následně i ve dvou stejnojmenných celovečerních filmech. Přestože se na její tváři značí již nějaké ty vrásky, když se usměje, stále vypadá stejně roztomile jako před lety. Dokázala to nedávno svou přítomností na premiéře úspěšného seriálu Newsroom v Los Angeles nebo jako host pořadu 'Live With Kelly'.

Americká herečka, které táhne na padesátku, se poprvé proslavila rolí Brooke Armstrong v seriálu Merlose Place, ale jelikož divákům její postava nepřirostla k srdci, producenti se rozhodli ji nechat zemřít. Davis pak výraznou filmovou roli nezískala, ale jako Charlottu ji zná každý. Davis se představila ještě v několika televizních filmech jako Atomový vlak, Černý jezdec, Chundelatý pes, Budiž světlo a v několika dalších.

V osobním životě se však Davis příliš nedaří. Nejen, že je stále svobodná, ale rovněž nemá vlastní děti. V roce 2011 se její život změnil, když si adoptovala holčičku Gemmu Rose. Herečka zároveň v mládí propadla alkoholu, musela se léčit ze závislosti a kdysi pronesla: „Alkohol ze mě dělal svobodnou. Byla jsem hodně stydlivá a nevěděla, jak se dostat ven ze své ulity. Pila jsem ze stejného důvodu, proč jsem milovala herectví. Chtěla jsem cítit věci, umět je vyjádřit a být volná. A přirozeně taková nejsem.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám