Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Představujeme vám dvanáctku letošních finalistů soutěže Muž roku. A je to zajímavá sestava! Mezi českými a slovenskými krasavci jsou studenti, elektrikář, zubní technik, ale také známý fotbalista nebo dokonce bachař.

"Je to tak, pracuju ve vězeňské službě a ta práce mě velmi baví," řekl Super.cz Slovák Peter Poruban z Dubnice nad Váhom. A proč se přihlásil do Muže roku? "Chci mít svobodu v dnešním obchodním systému společnosti a aby jsem se mohl zajímat o věci, které jsou blízko mému srdci. A to i přesto, že si myslím, že to není o kráse. Krása není důležitá, i když je určité plus," prozradil Peter.

Fotbalista Adam Klavík se na soustředění finalistů zdržel jen jeden den. Čekal ho fotbalový zápas. Živí se jako profesionální fotbalista. Momentálně kope za FC Písek. "Do soutěže jsem se přihlásil, abych vyzkoušel něco pro mě úplně jiného," říká Klavík důvod, proč se chce stát Mužem roku.

A kdo další se chce stát nejkrásnějším mužem České a Slovenské republiky? Podívejte se v naší fotogalerii. Mezi finalisty jsou studenti, fitness trenér, elektrikář, obchodník nebo zubní technik.

Reklama

Další články

Načítám