Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jemná bílá pleť pokrytá pihami podle dermatologů rozhodně není určena k tomu, aby se dlouhodobě vystavovala slunečním paprskům. Souhlasí s tím jedna z typických představitelek českých rusovlásek Markéta Hrubešová (52) a chystá se na dovolenou k moři?

"Tak k moři opravdu ne. Pojedeme s manželem a dcerou na dovolenou do Francie, ale do vnitrozemí, do kraje vinic, kde si chceme užít hlavně gurmetské zážitky," vyprávěla Super.cz nadšená kulinářka Hrubešová.

"Ale kvůli tomu, že se nechci vystavovat sluníčku, to není. Možná tomu nebudete věřit, ale já se opaluju velmi dobře a Christel to po mně zdědila. Během tří dnů jsme hnědé, i když samozřejmě používáme vysoké faktory. Příkladem toho, že na slunci okamžitě zrudne jako rak, je spíš manžel," svěřila.

"Ale nebrání nám to v tom, abychom jeli někdy k moři. My s dcerou jsme na sluníčku a David si zaleze pod slunečník," uzavřela Markéta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám