Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tahle chyba možná bude stát grafika stojícího za „zmizelou“ rukou modelky Natashy Poly místo. Na obálku ruského vydání prestižního magazínu Vogue se totiž dostala fotografie, kde chybí modelce předloktí, takže výsledný snímek vypadá, jako kdyby sedmadvacetileté Natashe rostla ruka z týlu hlavy.

Při spatření obálky srpnového vydání časopisu je něco divného na první pohled. Po detailnějším zkoumání však každý přijde na to, že mezi písmeny V a O v nápisu Vogue chybí modelce předloktí. Zdá se, že grafik chtěl ruku upravit ve Photoshopu, ale nakonec ji omylem zapomněl do výsledné podoby titulní strany vrátit.

Ruský Vogue se přitom již několikrát nechvalně proslavil svými nepovedenými zásahy do fotografií ve Photoshopu. Například v listopadovém čísle z minulého roku se objevili ještě tehdejší milenci zpěvák skupiny Maroon 5 Adam Levine s modelkou Anne Vyalitsynou. Adam seděl u stojící modelky otočené zády a držel její nohu. Za tou už však chyběl kus jeho těla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám