Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Snoubenec zpěvačky a herečky Miley Cyrus (31) Liam Hemsworth (22) jízdu a triky na skateboardu ovládá velmi slušně. Přestože se naplno věnuje herectví a v poslední době je možná ještě úspěšnější než jeho slavnější partnerka, jízdu na 'skejtu' má stále v sobě a nyní se touto vášní snaží nakazit i Miley. Ta by z lásky k Liamovi nejspíš zkusila cokoliv, a tak se v pátek během pobytu v mexické Toluce po hlavě vrhla do učení tohoto oblíbeného sportu teenagerů. Jak jí to šlo, se můžete podívat ve fotogalerii.

Miley nejspíš není pověrčivá, jelikož se vydala zkoušet jezdit na skateboardu v pátek 13. července. Údajně smolný den však přečkala bez zranění a ačkoli se stále zdá být nejistá, pomalejší jízdu už zvládá. To její Liam se mohl předvést a chlubil se jedním trikem za druhým.

Dvojice spolu randí od roku 2009, kdy si oba zahráli ve filmu Poslední píseň. Po roce se sice rozešli, ale zanedlouho se dali opět dohromady. Letos v červnu pár oznámil zasnoubení.

Reklama

Další články

Načítám