Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Týdny strávené na farmě udělaly s psychikou soutěžících své. Po Šárce, která se zhroutila a přiznala, že by chtěla domů, ruply nervy i Sáře. Nevydržela napětí spojené s pobytem na odlehlé usedlosti a totálně se sesypala. A byla to scéna, na kterou zbývající osazenstvo statku jen tak nezapomene.

Benjamínek Sára, která jako první na kameru popravdě řekla, že pobyt na farmě je opravdu drsná zkušenost a nejradši by to zabalila a jela domů, připravila svým spoluhráčům mrazivou podívanou. V jednu chvíli se přímo před očima všech ostatních zhroutila k zemi a propadla hysterickému záchvatu pláče.

Utišit ji nedokázala ani kamarádka Šárka, která k ní rychle přispěchala a snažila se ji uchlácholit. I ona má však nervy na dranc a má co dělat sama se sebou. Z děsivého divadla byli v šoku i pánové, kteří se jindy předhánějí v siláckých řečech. Při pohledu na vyvádějící Sáru na zemi jim zkrátka došla slova. Jak to tak vypadá, začíná jít opravdu do tuhého.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám