Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To snad není možné! Topmodelka Simona Krainová (51) si do společnosti vyšla ve stejných špercích, které již před ní měla Taťána Kuchařová (36). A to je o modelkách známé, že se zrovna nemusí.

Kuchařová krásnou Simonu nahradila v kampani na klenotnickou firmu a nahradila ji také coby ambasadorka modelingové soutěže Elite Model Look. Simona zase nedopustila, aby stejná firma, která se jí stará o tělo i vlasy, spolupracovala také s Taťánou.

Nyní ale jakoby bylo vše zapomenuto a Simona si klidně vyšla v luxusních diamantových špercích za půl miliónu korun. "Bylo by za ně hodně luxusní auto," smála se na večírku Czechoslovak Models Krainová.

Stejné šperky jako první vynesla Kuchařová. Měla je zapůjčené na prestižní párty filmového festivalu v Cannes. Skvěle ladily s nádhernými oranžovými šaty návrhářky Ivany Mentlové. Ostatně i barva šarů Simony a Taťány byla hodně podobná.

Reklama

Další články

Načítám