Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Daniela Písařovicová (45) končí v internetové televizi DVTV, kde vedla rozhovory s nejrůznějšími osobnostmi. Plánuje více zvolnit a vystoupit z náročného pracovního procesu, který už se negativně projevoval na jejím zdraví.

„Žádné drama se nekoná, s DVTV jsme se rozešli v dobrém. Nebudu s nimi už dál spolupracovat na dennodenní bázi, pouze externě. Postupem času jsem se zase dostala do náročného pracovního kolotoče a vzhledem k tomu, že už se to začalo lehce projevovat na mém zdraví, rozhodla jsem se zvolnit,“ řekla Super.cz Písařovicová.

Ta o svém odchodu z internetové televize promluvila v podcastu Michaelův Mashup. „Chci být více doma, už jsem toho měla strašně moc, zase jsem začala mít zdravotní problémy, a říkala jsem si, že už konečně, když jsem neposlouchala své tělo jindy, tak si dopřeju luxus a budu pracovat úplně minimálně, a pak uvidíme, kam mě ta moje životní cesta zase zavede,“ upřesnila s tím, že chce mít čas na to, aby si utřídila myšlenky a zjistila, kam chce dále směřovat.

Nyní bude mít určitě víc času i na svého manžela Ondřeje Brzobohatého (41), za kterého se nedávno provdala v Itálii.

Reklama

Další články

Načítám