Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě před pár týdny si Tom Cruise (61) jistě nepředstavoval, že své významné kulatiny nebude slavit po boku manželky Katie Holmes (45) a dcery Suri (6). Neshody manželů, které vygradovaly až v oboustrannou žádost o rozvod, způsobily, že herec musel trávit své padesátiny s někým úplně jiným. Katie se Suri byly v den jeho narozenin v cukrárně Sundaes & Cones v East Village na Manhattanu a jak se zdálo, po tatínkovi se jim nestýskalo.

Jak Super.cz informoval, Katie Holmes v posledních dnech vůbec nevypadá zkroušeně, ale naopak se jí na tváři neustále značí letmý úsměv, který podle zahraničních médií naznačuje její radost a úlevu nad tím, že je konečně volná. Tomovy holky nesmutnily ani tentokrát. Katie dováděla se Suri a obě si mezitím vychutnávaly kopečkovou zmrzlinu.

Co v tu chvíli dělal Tom, který se stal podle časopisu Forbes nejvíce vydělávajícím hercem za uplynulý rok, není známo. Možná se rozhodl oslavit narozeniny raději se svými kamarády ze scientologické církve.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám