Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Gabriela Partyšová (45) si konečně oblékla extravagantní šaty z průhledné krajky, na které se všichni těšili už od začátku festivalu. Nakonec si pod ně ale nevzala tanga, ve kterých byla nafocená při zkoušce. "S návrhářkou Táňou Kovaříkovou se nám to zdálo moc prvoplánové a nechtěla jsem nikoho přivést do rozpaků," řekla Super.cz Gábina.

Pruh látky navíc toho ale mnoho nezachránil. Gábině se na večírku u třetího nejbohatšího muže Česka Karla Komárka nikdo nedíval do očí ani do výstřihu, ale na dokonalý zadeček. Svojí rafinovanou róbou moderátorka zaujala možná ještě víc, než když si Andrea Verešová (43) vzala krajkové minišortečky.

"Myslím, že pro maminku dítěte je to takhle vhodnější, než aby ukazovala holý zadek. Někdo to ale zapotřebí má, aby se dostal na první stránky novin. Za mne už to obstaral manžel, a to se nemusel svléknout ani do trenek," smála se Gábina.

Reklama

Další články

Načítám