Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zahojit rány po rozpadu manželství Joshuy Jacksona (45), který se před pouhým měsícem rozešel s manželkou Jodie Turner-Smith, možná už pomáhá jiná herecká hvězda. Pacey z Dawsonova světa byl spatřen ve středu večer na koncertě Janelle Monae v Los Angeles s Lupitou Nyong'o (40).

Joshua a Lupita se podle zahraničních serverů neustále smáli, vtipkovali a hleděli si do očí. A zatímco Jackson je sice čerstvě, ale opět single, Lupita byla ještě onoho večera oficiálně ve vztahu s partnerem Selemou Masekelou (52). I tento pár je už ovšem minulostí. Herečka to oficiálně uvedla ve velice otevřeném prohlášení, které sdílela na Instagramu hned druhý den od zmiňovaného koncertu, kde jí společnost dělal Jackson.

„Ve světě se právě teď dějí mnohem důležitější věci a mé myšlenky jsou s těmi, kteří hluboce trpí. Ale je také teď nutné, abych se podělila o osobní pravdu a veřejně se distancovala od někoho, komu již nemohu věřit,“ překvapila v úvodu sdělení herečka, která získala Oscara za roli ve snímku 12 let v řetězech.

„Ocitla jsem se ve smutném období kvůli lásce, kterou náhle a zničujícím způsobem uhasil podvod,“ naznačila herečka důvody rozpadu vztahu s moderátorem Masekelou, s nímž byla spojována od loňského roku. Dvojice spolu přitom ještě před pár týdny trávila dovolenou v mexickém Cancúnu. Zda se právě s Joshuou vzájemně podpoří v nesnadném životním období a najdou k sobě cestu, je zatím ve hvězdách…

Reklama

Další články

Načítám