Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Původně si všichni mysleli, že dorazil s některou ze svých dcer. Bývalý ministr školství a poté financí Ivan Pilip má totiž z manželství s paní Lucií hned dvě, Sylvii a Terezu. „Já jsem partnerka,“ opravila nás půvabná brunetka, která jako by exministrově bývalé ženě z oka vypadla.

Ivan Pilip se s přítelkyní poprvé objevil ve společnosti na křtu nové knihy Patrika Hartla Gazely. Se spisovatelem ho pojí příbuzenské vztahy. Je to jeho švagr, Lucie Pilipová je totiž Hartlova sestra. Právě na křtu jedné z jeho nepopulárnějších knih Prvok, Šampon, Tečka a Karel se v roce 2012 rodina Pilipových naposledy dohromady fotila.

Podle dostupných informací Ivan Pilip netvoří s manželkou pár již delší dobu. Jejich cesty se rozešly a Lucie Pilipová si na sociálních sítích přidala nové příjmení Gaffi. Za Gianniho Gaffiho se provdala v říjnu 2019. Aktuálně se věnuje realitám se zaměřením na Středomoří.

Reklama

Další články

Načítám