Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Středeční večer byl na karlovarském filmovém festivalu ve znamení další prestižní párty. Tentokrát partnerské automobilky. Fotografové opět zmapovali, jak se její hosté oblékli. I když dress code byl zadaný jako coctail chic, všichni si dali na modelech záležet.

S manželkou DJ Luccou se přišel bavit muzikant Michal Dvořák (58), na jeden večer do Varů dorazili manželé Jiří Langmajer (57) a Adéla Gondíková (50), další párty si nenechala ujít Denisa Nesvačilová (32) s kamarádem Josefem Mádlem.

Nechyběla ani krásná parta modelek z Miss Czech Republic, ředitelka Taťána Makarenko (34) vyvedla aktuální vítězku Justýnu Zedníkovou (21) a královnu z roku 2019 Denisu Spergerovou (23).

Finalistkou soutěže krásy byla i bisexuální modelka Daniela Zálešáková, která dorazila se svým o 32 let starším miliardářem Josefem Smolíkem. Nebyl to ale věkově nejrozdílnější pár na večírku. S novomanželkou Kateřinou, která je mladší o více než 40 let, totiž dorazil Leo Beránek starší. Objevila se i dcera exministra zdravotnictví Karolína Ludvíková, která pobouřila na Česko Slovenském plese svým nestydatým modelem. Tentokrát volila decentnější šaty.

Reklama

Další články

Načítám