Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Celebrity se předhánějí, kdo se vznese na červeném koberci na filmovém festivalu v Karlových Varech v honosnější róbě. Tentokrát všechny převálcovala topmodelka Pavlína Němcová (52). Oblékla si šaty z módního domu Fendi a doplnila je diamantovými šperky. Celková hodnota převyšovala milión korun.

Úplným opakem byl Leoš Mareš (47), který si překvapivě vybral sako v konfekci. Leoš, který je milovníkem všeho drahého a potrpí si na opravdu luxusní kousky si ho vybral sám v obchodním řetězci H&M. "Stálo 890 korun a byl jsem nadšený. Vybíral jsem asi ze čtyř sak i velice drahých značek, ale vyhrálo tohle," řekl Super.cz Mareš.

Nádhernou róbu světového návháře Alexandra McQueena předvedla první dáma Pařízské třídy, podnikatelka Tamara Kotvalová. A doplnila k tomu od stejného návrháře i všechny doplňky, včetně kabelky a bot. Hodnota modelu se tak vyšplhala na statisíce.

Podívejte se na videu, jak to našim celebritám slušelo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám