Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hned den po velké premiéře koncertního večera P.S. Iveta, kde zpívá hity Ivety Bartošové (†48), čekala zpěvačku Šárku Vaňkovou (36) další premiéra. Objevila se jako modelka v rámci charitativní módní přehlídky návrhářky Aleny Wilson.

"Nemohla bych to dělat a byla jsem nervóznější, než když jdu na jeviště zpívat. Je to velká zodpovědnost, když mám předvést šaty, neupadnout. Ale byla jsem ráda, že mě Alena přizvala," svěřila se Šárka, které návrhářka ušila i speciální sukni pro její show, kde byl na pásku vyšitý podpis Ivety Bartošové.

Pokud jde o postavu, byla zpěvačka nejštíhlejší modelkou na mole. Sama nám prozradila, že zhubla na velikost 34. "Nesportuji, ale snažím se jíst míň, nepřežírat se. Ale určitě jsou místa, která bych potřebovala zpevnit. Sice jsem hubená, ale na břiše, zadku a stehnech bych potřebovala zapracovat a zpevnit je," přiznala.

Šárka se nyní chystá se svým představením na zájezdy. Zatím má prý jen kladné reakce, nikdo ji neosočil, že na zesnulé kolegyni parazituje. "To bych si v životě nedovolila. A po naší premiéře ve Strašnickém divadle žádná negativní reakce nepřišla," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám