Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kim Kardashian (43) se velmi ráda nechává fotit v plavkách a její fanoušci jsou na takové snímky už zvyklí. Teď ale do světa pustila sérii fotek, na kterých má „podprsenku“, kterou by jistě ocenily hlavně barové tanečnice. A za takovou exhibici to od lidí pořádně schytala.

Podnikatelka má svou vlastní značku oblečení, plavky nevyjímaje, a tak se nikdo nemůže divit, že se v bikinách fotí často a ráda. Takové fotky jí pak jejích 364 milionů fanoušků rozhodně nevyčítá. Někdy se ale podle svých sledujících snaží upoutat pozornost až nevhodným způsobem. Stejně jako teď, když si na Instagram přidala několik „selfie“ snímků z postele a svým fanouškům oznámila, že všechno, co má na sobě, nese značku Gucci. Pyžamo by její sledující jistě ještě vydýchali, třpytivá podprsenka, která překrývala skutečně jen bradavky, už ale byla moc.

„Máte 4 děti, je mi líto, že takhle vidí svou matku,“ komentuje například jeden ze sledujících. „Jak velký vliv má tohle na mladé vnímavé dívky, které zrovna dospívají,“ přidává se další. A jiní lidé se do Kim pustili i proto, že se podle nich snaží upoutat na sebe pozornost ve chvíli, kdy jsou „v kurzu“ její sourozenci. „Nemůže dovolit svým sourozencům, aby se ocitli v záři reflektorů,“ píše jeden. „Ještě někdo si myslí, že se k tomu uchýlí, když její sestry začnou být zajímavější a populárnější?“ ptá se natvrdo další a jiní se přidávají ke stejnému názoru.

Zajímavé je i to, že Kim zveřejňuje takové fotky i poté, co se údajně měla cítit „zoufale znepokojená a v rozpacích“ ze snímků svého exmanžela Kanyeho Westa a jeho nové ženy Bianky Censori, která v Itálii i Německu ráda nosila velmi odhalující oblečení. Na nových obrázcích ale sama Kim ukázala téměř i víc než odvážná Bianca.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám