Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hlavními hvězdami letošního filmového festivalu v Karlových Varech budou zasloužilé herečky Helen Mirren (66) a Susan Sarandon (65). Druhá jmenovaná si odnese Křišťálový glóbus za mimořádný umělecký přínos světové kinematografii. Že je Sarandon skutečnou profesionálkou, nedokazuje jen získání Oscara za hlavní ženskou roli ve filmu z roku 1995 režiséra Toma Robbinse Mrtvý muž přichází, ale také skutečnost, že Susan se pro zajímavou roli nestydí svléknout.

Jak již Super.cz informoval, Susan Sarandon si v roce 1978 zahrála roli prostitutky Hattie ve snímku s názvem Děvčátko. Tehdy dvaatřicetiletá herečka představovala lehkou děvu a matku dvanáctileté Violet, kterou ztvárnila tehdy mladinká Brooke Shields.

Susan se v jedné z odvážných scén v Děvčátku předvádí fotografovi a postupně se svléká před jeho objektivem. Možná právě díky tomuto filmu čtenáři časopisu Playboy zvolili Susan Sarandon v roce 1981 majitelkou nejkrásnějšího poprsí mezi celebritami.

Reklama

Další články

Načítám