Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ukázala všechno, a přesto nic, dalo by se říci o šatech jedné z dam, která zavítala před pár dny na přehlídku známé značky spodního prádla během týdne módy v Paříži. Přestože se na módní show dostavila i řada celebrit, není divu, že pozornost si pro sebe ukradla právě neznámá brunetka, kterou prostě nešlo přehlédnout.

Totožnost usměvavé tmavovlásky sice není známa, ale během příchodu si ihned získala veškerou pozornost fotografů, kteří začali nevěřícně mačkat spouště, když spatřili dámu v rouše Evině. Na druhý pohled už ale bylo jasné, takzvaně ‚která bije‘. Mladá dáma na sobě měla naopak víc látky než většina hostů, jen její potisk byl tak realistický, že na moment dokázal všechny zmást.

Na představení nové kolekce značky Etam se do pařížského podniku Le Palace sjela spousta francouzských celebrit, ale v první řadě v hledišti jste mohli spatřit například i modelku Paris Jackson (dceru Michaela Jacksona), rappera Tygu či půvabnou modelku Barbaru Palvin, která proslula mimo jiné spoluprací s konkurenční značkou spodního prádla Victoria’s Secret.

Pozvání však přijala i zpěvačka Christina Millian, která usedla vedle amerického herce Garyho Dourdana, nebo letošní Miss Francie, devatenáctiletá Indira Ampiot. Ta si na následné after party nejlépe rozuměla s francouzskou moderátorkou Ophélií Meunier.

Reklama

Další články

Načítám