Hlavní obsah
Článek

Vztah mezi dvěma časově vytíženými umělci je vždy složitý, ale jak se zdá, Justin Timberlake (31) s Jessicou Biel (30) zjistili, že jeden bez druhého nemohou být. Přestože se loni po čtyřletém vztahu na krátko rozešli, pouto mezi nimi bylo stále natolik silné, že se k sobě vrátili. A jako důkaz opravdových citů zamilovaný Justin požádal smyslnou herečku o ruku. Zřejmě si nedokázal představit, že by o ni mohl znovu přijít.

Až k zásnubám se s Justinem nedostala žádná z jeho dřívějších partnerek. Několik let přitom strávil po boku Britney Spears (42), a to v době, kdy oba byli na vrcholu kariéry. Po tři roky byla jeho partnerkou také herečka Cameron Diaz (51).

V Jessice však Justin našel svou spřízněnou duši, která se snaží se svým snoubencem trávit veškerý volný čas. V těchto dnech mu například dělá společnost v Portoriku, kde Timberlake natáčí svůj poslední film Runner, Runner a ve chvílích volna si chodí zaplavat do moře.

Bystrým fotografům neunikla její perfektní postava, která v mokrém tričku ještě více vynikla. Jessica nedávno prozradila recept na štíhlou postavu: „Za mě je to hodně spánku, pití spousty vody, dodržování zdravého stravování a také žádný alkohol.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám