Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je všeobecně známo, že mezi modelkami panuje velká konkurence. Nejinak je tomu v případě České Miss World 2011 Denisy Domanské (32) a České Miss 2010 Jitky Válkové (32). Tentokrát ale nešlo o situaci, kdy si modelky pilují podpatky, aby jedna druhou ztrapnila před přehlídkou. Naopak se jednalo o dobrou věc.

Denisa Domanská přišla podpořit druhou etapu běžeckého seriálu RunTour, která se konala v Brně. Jejím jediným cílem bylo porazit Českou Miss 2010 Jitku Válkovou, která se zúčastnila plzeňské etapy.

„Dopředu jsem si zjistila, v jakém čase doběhla Jitka Válková na minulém závodě, chtěla jsem ji za každou cenu porazit. V cíli jsem se dozvěděla, že jsem ji překonala téměř o pět minut,“ dodala s úsměvem Denisa. Na cestě za Denisinou výzvou jí byl oporou její přítel Petr, který se původně nechtěl závodu účastnit. „Petr se rozhodl, že poběží, až tady v Brně. Nejspíš trochu žárlil při pohledu na vysportovaná těla dalších účastníků běhu a bál se mě nechat běžet samotnou,“ dodala Denisa.

Jednotlivých etap běžeckého seriálu se účastní i herci z populárního seriálu Cesty domů, kteří již dříve podporovali dětské pacienty motolské nemocnice. V Brně seriál Cesty domů reprezentovali Kamila Špráchalová, Pavla Vitázková, Adam Mišík a Viktor Limr. Výtěžek ze startovného putuje na dětské kardiocentrum do FN v Motole, a to v minimální výši 300 000 korun. Nejen celebrity, ale všichni zúčastnění tak pomůžou dobré věci.

Reklama

Další články

Načítám