Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Tereza Brodská (55) se od půlky září potýkala s nepříjemnými zdravotními problémy. Přes týden bojovala s vysokými horečkami, které neustupovaly. Kvůli nemoci musela zrušit veškerou práci a celé dny proležela.

Po 11 dnech v horečkách doufala v pomoc lékařů a v to, že předepsané léky jí nakonec pomohou. Nyní se konečně dostala z postele ven a vyrazila po těžké nemoci do práce. „Tak začínáme! Nejsem tedy ještě vůbec v pohodě, ale už jsem to nemohla doma vydržet! Doufám, že už se to prostě zlomí!“ svěřila se na sociální síti Brodská, jejíž kroky vedly na zkoušky do Divadla Ungelt.

„Děkuji všem v divadle za neuvěřitelnou shovívavost, péči a velkorysost! Dík Milanu Heinovi a Pavlu Ondruchovi! A na vás se budeme těšit v listopadu! Do konce roku už je skoro vyprodáno! Tak já jdu zase do postele a zítra zase do divadla,“ napsala herečka, která poděkovala za obrovské množství zpráv plných podpory.

Dodala také, že svůj návrat do práce konzultovala. „Pro ty, co pořád mudrujou, do práce jsem nastoupila po dohodě s lékařem! To, že se cítím na houby a jsem totál slabá, je už sekundární věc,“ dodala herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám