Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tereza Brodská (55) se nadále potýká s nepříjemným zánětem plic a horečkami. Fanouškům se ozvala přímo z postele, kde jí dělá společnost pejsek Konrád. Nemoc stále neustupuje, a tak herečka musela mimo jiné zrušit zkoušky v Divadle Ungelt.

Brodská všem poděkovala za obrovskou vlnu podpory. „Měla jsem z toho a pořád mám hroznou radost. Děkuju za všechny rady, co jste mi psali, ale já se asi budu řídit radami lékařů, protože snad vědí, co dělají, a znají můj zdravotní stav,“ napsala na sociální síti Brodská, jež prý už naštěstí není infekční pro své okolí.

„Hodně jste mi psali, že mohu nakazit Konráda, když ho mám u sebe v posteli, tuhle informaci už vím léta letoucí, psa jsem měla v posteli až ve chvíli, kdy jsem věděla, že už nejsem pro okolí infekční,“ objasnila Brodská, že pejskovi nehrozilo žádné nebezpečí.

Cítí se ale stále špatně. „To, že s tím tělo furt bojuje, a že to je nějaká urputná mrcha, a že to trvá skoro jedenáct dní, pořád mám horečky a pořád se to nelepší, to je jako druhá věc... „Tak snad ta antibiotika zaberou,“ doufá viditelně unavená Brodská.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám