Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Miley Cyrus (31) sice ráda experimentuje se svými vlasy, ale spíš co se týče střihu. Nosila jak krátké, tak dlouhé, rovné či zvlněné, ale vyzkoušela třeba i trendy mullet, který je podle mnohých tím nejhorším účesem vůbec. Světlé barvě vlasů však zůstávala většinou věrná.

V neděli ovšem Miley překvapila všechny své fanoušky na Instagramu, když se pochlubila zbrusu novou změnou. A z blondýnky je rovnou černovláska!

Miley se s novými vlasy ukázala u příležitosti gratulace italskému návrháři Sabatovi De Sarnovi k jeho debutové kolekci pro Gucci. Zpěvačka se nechala nafotit v černém kabátě a s ikonickou kabelkou této značky Horsebit Chain.

Zpěvačku si jako tmavovlásku pamatují snad jen ti, kteří sledovali její kariérní začátky v dobách její slávy díky seriálu Hannah Montana. Naposledy totiž skutečně tmavé háro nosila v roce 2008. Od té doby zesvětlovala a zesvětlovala, až nakonec v posledních letech zakotvila u platinové blond. Tak si také zřejmě všichni zpěvačku vybaví.

Reakce fanoušků na změnu image jsou vesměs pozitivní. Lidé píší například: „MILEY JE ZASE BRUNETKA!!!“ nebo „BRUNETKA JE ZPÁTKY!!!“

„Cítím se zase jako v roce 2008,“ píše další a jiný kvituje: „Bože můj, jsi zase úplně tmavá. Čekala jsem na tenhle moment tak deset let.“ A jak se proměna Miley zamlouvá vám?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám