Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Simona Krainová (51) nedávno šokovala národ tím, že si založila profil na Only Fans, tedy na převážně erotické platformě. Lidé tak očekávají, s čím tato blondýnka přijde příště.

A světě div se, Simona opět překvapila. Pokud byste ale čekali další peprnou fotku, jste na omylu, překvapení přišlo díky snímku, který ukazuje modelčinu minulost. „Jo, jsem to já. Jedna z minulého století. Tu ofču jsem si ustřihla sama. Byla to taková ta pitomá hra na kluka. Stačila hodinová nepřítomnost rodičů a velký nůžky v dohledu. Šmik šmik a moje dlouhý vlasy byly v trapu. Mámu po návratu domů málem trefil šlak. Ta ofina byla za pár měsíců pryč, rebelství zůstalo,“ napsala Simona ke snímku.

Je tak jasné, že Simona ráda provokovala už jako malá holka. Pořádné haló také nedávno vyvolala informace, že sochař Miro Požar touží vytvořit nahé torzo jejího těla. Tak uvidíme, kdy modelka povolí vytvoření takového díla, aby ho lidé mohli obdivovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám