Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stálice nováckého zpravodajství televize Nova Lucie Borhyová (46) miluje cestování a výlety. Když může, hned ráda poznává nová místa. Nyní se charismatická moderátorka pochlubila fanouškům fotkou z výletu, kde byla se svou maminkou.

Chci navštívit hrady, ty mám ráda. Tak si vždycky vytipujeme určité hrady a přes léto navštívíme jeden nebo dva,“ svěřila Lucie nedávno své plány, které má v průběhu babího léta.

A jak řekla, tak také udělala. „Na první pohled se může zdát, že jsme někde u moře, a my jsme si s mojí maminkou přitom jenom na chvíli vyjely jen kousek za Prahu. A bylo tam tak krásně,“ napsala Lucie k fotce, z které fanoušci doslova oněměli úžasem.

„Vypadáte jako sestry, obě krásné a sexy,“ dostala Lucie první reakci a ihned se nabalily další. „Vaše máma má určitě pilulky proti stárnutí. Pár bych koupil, jestli jsou na prodej.“ Veřejnost si tak udělala jasnou představu, po kom sympatická zprávařka získala do vínku krásu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám