Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stálice nováckého zpravodajství Lucie Borhyová (46) má za sebou krásný víkend. V neděli totiž její dcera Linda oslavila již 9. narozeniny. Navíc v těchto dnech počasí přeje milovníkům léta, proto si krásná moderátorka tento den užila dvojnásob. Právě léto je její nejoblíbenější část roku.

„Budu vždy při Tobě stát a vždy Tě budu držet nad hladinou, Linduško moje! Krásné 9. narozeniny. Všechno nejlepší, lásko. Miluji Tě!“ napsala Lucie ke krásné fotce s dcerou.

Lucie Borhyová je maminkou dvou dětí. Kromě dcery Lindy má ještě syna Lucase. Své děti nejznámější novácká moderátorka veřejně neukazuje. Má k tomu jasný důvod.

Chci, aby se děti samy jednou rozhodly, zda chtějí být veřejně známé. Nevím, co v životě budou chtít dělat a kam je osud zavane. A ne vždycky se hodí být na očích. Takže zatím chráním jejich soukromí a chci, aby se pak děti rozhodly samy,“ svěřila se nedávno Lucie Borhyová v našem pořadu Superchat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám