Hlavní obsah
Článek

Novopečený útočník hokejové Sparty Zdeněk Bahenský se má opravdu čím chlubit. Na dovolenou na Kapverdských ostrovech vzal svoji lásku, krásnou modelku Taťánu Makarenko. A místní nestíhali ani mrkat, jak jim vyrazila dech! Podívejte se také do galerie na víc než odvážné snímky Taťány.

Bývalý manžel Vlaďky Erbové s Taťánou chodí už nějaký ten pátek, oba už spolu bydlí a plánují společnou budoucnost. A dovolenou si pořádně užili. „Máme spolu harmonický vztah. Je nám spolu dobře,“ řekl nám urostlý sportovec Bahenský, který na dovolené, kterou díky velké gáži ve Spartě zaplatil, vypadal vedle přítelkyně jako její bodyguard. „Je to běžné, že přítel vezme přítelkyni na dovolenou,“ konstatoval lakonicky.

Dvojice si užívala sluníčka, na žádné túry ale neměla ani pomyšlení. „Měl jsem náročnou sezónu, takže jsme to pojali odpočinkově,“ dodal Zdeněk.

Jeho krasavice se hned po návratu ze čtrnáctidenní dovolené odjela slunit zase, tentokrát hned se šesti muži. Na ostrově Hvar totiž fotila velmi odvážné snímky. Je s podivem, že se o ni přítel nebál a že ji pustil na ostrov s takovou přesilou...

Reklama

Další články

Načítám