Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Iva Kubelková (46) se od začátku tréninků na StarDance ztrácí před očima. "Nevážím se, ale mám konfekční velikost o číslo menší. Intenzita tréninků je náročná. Tak doufám, že se to zastaví a tělo řekne dost. Ale říkám si, že si vytvořím kondičku, která vydrží aspoň přes Vánoce," řekla Super.cz.

Potíže kvůli tomu nastaly i v kostymérně pořadu Showtime, který Kubelková moderuje. "Zatím se to řešit dá. Aby na mně šaty neplandaly, přidá se k nim třeba pásek. Snažíme se, aby to divák nepoznal. Mám takovou škálu šatů a kostýmů, mezi kterými jsou hodně upnuté, ale i pohodovější. Takže podle toho, kde se váhově zrovna nacházím, volíme i šatník," vysvětlovala.

Když se mění váha, u většiny žen se to dotkne také jejich vnad. Ani u Ivy, která je tváří jedné značky prádla, to není jinak. Ví si ale rady. "Mám doma několik různých velikostí prádla a vím, po jaké kdy sáhnout. Já se nedostala na váhu, na které jsem nikdy nebyla. Rok zpátky, když končila Tvář, tak jsem měla podobné míry jako teď," prozradila, že během výzev, jakými jsou reality show, vždycky shodí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám