Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tohle jsme na vlastní oči ještě neviděli. V bizarním souboji v plácání přes zadek se utkaly Zdeňka Černá, známá jako Lulu, ex Karlose Vémoly (38), a pornoherečka Claudia Macc. Lulu zápas, kdy se hodnotila i míra zčervenání zadečku soupeřek, vyhrála. Měla tak dvojnásobný důvod k oslavě. Ten den totiž slavila také narozeniny, na které pozvala i Jaromíra Soukupa (55).

"Je to zajímavý pocit dát poprvé v životě do toho plácnutí sto procent, protože z legrace to nikdy není taková řacha," řekla nám Lulu, která popsala, jak na zápas trénovala. Když jsme viděli její rudou levou půlku zadku v tangách, bylo jasné, že si další den jen těžko sedne. "Čekala jsem, že to bude bolet, ale mohlo to být horší. Jen to pokaždé trochu štíplo," mínila.

Lulu ke svému stolu na Red Face zvala Jaromíra Soukupa. Ten ale k jejímu zklamání nedorazil. "Opravdu jsem mu místo rezervovala, psala jsem mu ještě na soukromé číslo na whatsup, kdyby to v médiích prošvihnul. Zprávu si přečetl, ale neodpověděl. Tak jsem si myslela, že to nechává otevřené, kdyby věděl, že nepřijde, tak by snad bylo slušné, aby mi to napsal. Do poslední chvíle jsem doufala, že se tady objeví," domnívá se Lulu.

Přitažlivost k mediálnímu magnátovi prý z její strany není žádná hra, které by posloužila jen ke zviditelnění. "Líbil se mi od prvního dne, kdy jsem ho zaregistrovala tím, že začal chodit s Agátou. Málokdy se mi stává, že se mi někdo stoprocentně líbí na první pohled. U něj se mi to stalo po x letech a musím přiznat, že mě to ještě nepustilo. Není to tak, že by pro mě byl jediný muž na světě. Hledám dál. Ale věřím, že se časem dopracujeme aspoň k tomu, aby mi odpovídal na zprávy, a může z toho pro začátek vzniknout nějaké přátelství," doufá, že by mohly být její city opětovány.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám