Hlavní obsah
Článek

Vedro k padnutí? Nevadí. Čeští rockeři a rockerky, kteří budou vystupovat v novém muzikálu Daniela Landy (55) Klíč králů, dodržují outfit, který jako by vypadl ze zábavy v 80. letech. Když se ansámbl sešel u vyschlé studny na pražském Vyšehradě, která měla evokovat základní zápletku příběhu, nezbytné džíny nechyběly téměř nikomu. A o tom, že by se v létě nemusely nosit jen tenisky, ale i sandály, jim asi také nikdo neřekl.

Nezachránily to ani přítomné dámy s výjimkou režisérky představení Mirjam Landové a manažerky divadla Martiny Jandové. Jen ony pochopily, že v žabkách a světlých barvách se nebudou potit jako pověstná vrata od chléva, což se stalo většině jejich kolegů.

Petr Kolář (56) a Marián Vojtko (51) by si měli uvědomit, že s rostoucím objemem kolem břicha by měli změnit i velikost svých svršků. Pepa Vojtek (58), kterému to v přímých přenosech Hlasu ČeskoSlovenska tak slušelo, se toho od stylisty Filipa Vaňka také mnoho nenaučil.

Ale zosobněnou noční můrou módních policistů byl Bohuš Matuš (50) v teplé mikině rozepnuté tak, aby vynikla jeho chlupatá hruď. "V tričku by zase bylo vidět moje velké břicho," snažil se Super.cz vysvětlit hrůzu, která ještě předčila vyhrocený styl oblékání Viléma Čoka.

Útěchou může být, že v představení Klíče králů, který se začíná hrát od 10. září v pražském divadle Broadway, budou mít všichni zúčastnění kostýmy.

Reklama

Další články

Načítám