Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to osm měsíců, co se Kristýna Hrušínská stala maminkou. K prvorozenému Vojtovi přivítala na světě s manželem, režisérem Matějem Balcarem, syna Jakuba. Mateřskou si ale příliš neužila, krátce po porodu se vrátila do divadla a nyní už naskočila i do natáčení Ulice.

„Natáčím už od června, jsme v plném pracovním procesu,“ svěřila se Super.cz Kristýna, která měla volno před kamerou půl roku. Bez pomoci by se samozřejmě ale do práce vrátit nemohla. Může se obrátit nejen na svého muže, ale i na babičky. „Mám pomoc, samozřejmě. Chůvu nemáme, máme dobré kamarády a babičky mi pomáhají,“ svěřila se představitelka Vandy z Ulice.

„Vanda bude mít velkolepý návrat, natáčení toho návratu jsem si to hodně užívala. Je taková svá. Já se hodně držím scénáře, občas mi padne nějaké slovo líp do pusy a něco vznikne na place, ale třeba v divadle, když máme po dvou letech oprašovačku, tak zjistíme, že tam je spousta takových šperků a ostatní kolegové si tam něco dodávají a já se jako jediná striktně držím písmenek,“ prozradila Kristýna Hrušínská, která stihla během léta i dovolenou u moře.

S několikaměsíčním synem ale neletěla. „Dovolenou jsme stihli. Teď už mu bude devět měsíců a zvládnul to, jeli jsme autem,“ dodala herečka, která se už na podzim opět objeví na obrazovce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám