Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pondělní megakoncert na losangeleském stadionu SoFi byl rozhodně speciální. Americká hudební ikona Beyoncé (42) během něj oslavila 42. narozeniny. Nejenže se jej účastnila spousta celebrit, ale na podiu se například objevila legendární Diana Ross, která dokonce oslavenkyni zazpívala společně s celým zaplněným stadionem píseň 'Happy Birthday'.

Že se bude jednat o výjimečné vystoupení, bylo zřejmé již dopředu, jelikož zpěvačka požádala fanoušky, aby dorazili ve stříbrném či třpytivém outfitu. Z VIP sekce shlížela na svou kolegyni i Adele (35), která s sebou vzala snoubence Riche Paula. Ti ovšem dress code zřejmě příliš neřešili a dorazili v černém.

Chvílemi se zdálo, že se Adele mění nálada jako na běžícím páse. Zatímco někdy se smála na celé kolo, za pár okamžiků nasadila nepřístupný výraz, následně to zase vypadalo, jako by se trochu nudila. Nechyběl ani výraz ‚na kačera‘, a to když se společně se snoubencem zahleděli do jeho mobilního telefonu.

O slavné tváře každopádně nebyla nouze. Koncert si totiž nenechali ujít ani Katy Perry, Alessandra Ambrosio, Kim Kardashian, Nicole Richie, Rosario Dawson, Queen Latifah, Fergie, Justin Bieber s manželkou Hailey, Zendaya s Tomem Hollandem a další.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám