Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdo viděl první část kriminálního seriálu Oktopus, možná si toho na první pohled ani nevšiml. V prvním příběhu s názvem Ztracený případ servírku z diskotéky, kde byl zavražděn lichvář, v průběhu času zahrály postupně Amelie Pokorná (19) a Lucie Zedníčková (55).

Matku s dcerou jsme potkali i na finále soutěže Anděl mezi zdravotníky v Náchodě, kam dorazily podpořit soutěžící. V našem videu i ve fotogalerii můžete posoudit, do jaké míry najdete podobu vy, i když samy tvrdily, že se nesnažily ani sladit svoje outfity.

Amelie bydlí stále doma. "Domácnost si nějak střídáme. Víc vaří mamka, ale já mám vaření také ráda," řekla nám Amelie. "Fakt neřešíme, kdo vyndá nádobí z myčky a takové blbiny. Amálka umí fantastický indický dahl nebo kuře s pórkem ve smetanové omáčce, to mi od ní chutná nejvíc," dodala Lucka.

Jiný společný pracovní projekt kromě zmíněného jednoho dílu seriálu herečky nemají. "Myslím, že je fajn, že máme každá to svoje," míní Amelie, kterou čeká poslední ročník gymnázia a do toho dost točí. "Už to budou dva roky, co dělám Specialisty, teď budu v Tátovi v nesnázích," vypočítala. "A já mám pořád nějaké detektivky," smála se Lucie. Obě dodaly, že se jim daří i v soukromém životě.

Jsou si Lucie Zedníčková a Amelie Pokorná hodně podobné?
Jablko nepadlo daleko od stromu
52,9 %
Velká podoba tam není
47,1 %
Celkem hlasovalo 2890 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám