Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slovenská topmodelka Michaela Kociánová (35) v minulosti randila s několika známými muži. Například s exmanželem Madonny, režisérem Guyem Ritchiem, nebo s českým moderátorem Leošem Marešem. Ještě nedávno byla šťastně zadaná s podnikatelem Jakubem, vztah ale ukončili na jaře letošního roku.

Jde vůbec s jejím nabitým pracovním diářem skloubit osobní život? „Kde je vůle, tam je cesta. Všechno jde, když se chce,“ řekla Michaela Super.cz.

Její pan božský by měl především zvládat to, že tato charismatická blonďatá kráska nevydrží dlouho na jednom místě. „Když jsem někde dlouho, tak už jsem nervózní. Cestování je pro mě něco, s čím jsem vyrůstala. Je to polovina mého života. Jinak to zkrátka neumím.“

A měl by tedy být její vyvolený muž také workoholikem? „Asi by to měl mít správně vyrovnané, aby to mělo balanc. Ale asi ne úplně workoholik. Já mám ráda úspěšné, dravé a silné muže a balanc ve všem je vždy ta správná cesta,“ dodala Michaela Kociánová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám