Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Gwyneth Paltrow (51) je známá prosazováním zdravého životního stylu a stárnutí bez kosmetických úprav, a tak si na večeři s rodinou klidně vyjde i bez make-upu, a dokonce se šedivými odrosty. A zatímco někteří lidé takovému přístupu tleskají, jiní mají za to, že herečka zas tak zdravě nevypadá.

Gwyneth je jednou z hollywoodských hereček, které se úpravám zevnějšku brání. Stejně jako například Andie MacDowell (65), která se na veřejnosti nebojí ukázat zcela šedivé vlasy. Právě ta je pro mladší Gwyneth příkladem. „Jsem ráda, když slyším někoho, jako je Andie MacDowell, s jejími krásnými šedými kudrlinami, mluvit o tom, jaké to je přijímat své stáří,“ řekla herečka pro britský Vogue s tím, že existuje „kulturní problém“ v tom, že se ženy cítí špatně, když vypadají starší. „Jako ženy chceme být zdravé, chceme stárnout. Ta představa, že bychom měly být zmrazené v čase, je tak divná,“ dodala.

A aby sama byla důkazem svých myšlenek, vydala se s rodinou na večeři do restaurace Mr. Chow v Beverly Hills zcela bez make-upu a navíc i se šedivými kořínky svých blond vlasů. Společnost jí dělali její muž Brad Falchuk a syn Moses. U restaurace byli přítomni i paparazzi fotografové, kteří herečku zvěčnili, její fotky se poté objevily v článku magazínu Daily Mail. Čtenáři hodnotí její vzezření velmi rozporuplně. „Gwyneth vypadá jako duch. Můžeme získat stejný efekt díky věcem, které prodává?“ píše jeden a naráží na e-shop, kde herečka prodává kosmetiku. „Ještě horší než to, že vypadá jako sedmdesátiletá učitelka vyšívání, je ten její permanentně zoufalý výraz,“ nešetří ji jiný. „Vypadá, že se potřebuje pořádně najíst,“ ozývá se také z komentářů.

Najdou se ale i tací, kteří Gwyneth opěvují. „Na svůj věk vypadá skvěle a je evidentně v dobré kondici,“ staví se na její stranu jiný sledující. „Gratuluji k tomu, že dokážete stárnout s grácií, píše jiný. Na to, jak se herečce daří vypořádat se s věkem bez úprav i make-upu, se podívejte v naší galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám