Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ani třetí manželství Britney Spears (42) nevyšlo. Žádost o rozvod tentokrát podal její manžel Sam Asghari.

Zpěvačka se poprvé o oznámení rozvodu ukázala na veřejnosti v Los Angeles. Nešlo o žádný společenský večírek, ale půlnoční vycházku do města, kdy dostala chuť na jídlo.

Britney Spears působila velmi ponuře a unaveně. Ven si vyšla bez podprsenky ve vytahaném růžovo - krémovém svetru, černých šortkách a nazouvákách. Vlasy nechala v rozpuštěném rozcuchu a jako doplněk zvolila náhrdelník z chokerů. Během vycházky na zpěvačku neustále dohlížela ochranka.

Rozvod s manželem bere Britney Spears dle svých slov těžce. Ve svém příspěvku na Instagramu mluvila o svém šoku a bolesti po rozchodu. Zmínila se, že ona a Sam byli spolu šest let, ale nechtěla vysvětlit, proč se rozešli, protože je to soukromé. Fanoušky ovšem překvapilo, jakou formou tohle video sdílela. Na sobě totiž měla černý top, neonově zelené spodky bikin a kožené boty po kolena.

Nedávno se také v domě přátel zúčastnila divokého mejdanu, který zahrnoval nejen pořádnou party, ale také lízání nohou. Každý se s rozvodem zkrátka vypořádává jinak.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám