Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manžel modelky Simony Krainové (51), podnikatel Karel Vágner, se na sociálních sítích pochlubil nejstarším synem Karlem Vágnerem nejmladším. Toho má z bývalého vztahu se slovenskou modelkou Zuzanou Poláčkovou.

Syn Kája už není žádný chlapeček, naopak již svého tatínka dokonce o hlavu přerostl. V tomto případě je znát, že jablko nespadlo daleko od stromu, ani co se týče podoby.

„Můj nejstarší kluk má 16 roků, je to úžasný, mladý, chytrý, pracovitý kluk, úžasně vychovaný. Děkujeme primárně mamince. Ne vždy to bylo lehké. Prožili jsme v životě dost turbulencí, byli jsme spolu méně, než bychom měli, ale nikdy není pozdě na věcech pracovat. Kajine, jsi úžasný člověk a jsem na tebe moc pyšný! Mám tě moc rád,“ napsal Karel Vágner dojemně k černobílé fotografii se synem, který byl svěřen do péče matky.

„No vidíte Karle, tak dlouho Vás sleduji, a ani nevím, že máte tak krásného chlapa,“ vzkázala jedna z fanynek.

„Krásně napsané a obrovsky moc v dnešní době oceňuji, když rodiče dokážou svým dětem tohle říci, a zároveň ocenit i snahu jejich maminky. I přesto, že spolu nežijí,“ uvedla další.

„Máte krásné děti, krásnou ženu a jste úžasná rodina. Máte být na co pyšný,“ podotkla jiná sledující.

Karel Vágner vychovává ještě další dva syny, Maxe a Bruna, které přivedl na svět se svou současnou manželkou Simonou Krainovou. Ta má s nejstarším Kájou hezký vztah, stejně jako jeho mladší bráškové.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám