Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Skotská zpěvačka Tallia Storm (24) je známá tím, že spíše než svými hudebními úspěchy na sebe upozorňuje provokativními outfity. Blondýnka je mistryní extravagancí, což naposledy předvedla v Londýně, kam vyrazila do víru nočního života.

Pod podivný růžový model ze síťoviny si sice vzala podprsenku, což u ní každého překvapilo, ale i tak svá ňadra v odvážném modelu nakonec nezakryla. Tallia Storm v minulosti randila s Brooklynem Beckhamem, ale ten jí dal kopačky, což Tallia těžce nesla. Vztah se zpěvačkou navíc popíral, což ji uráželo.

Nakonec se ale rozhodla vsadit sama na sebe a od té doby na sebe s fotografy v zádech značně upozorňuje. Obletovanou celebritu se jí po Beckhamovi už sbalit nepodařilo, a tak zkrátka vsadila na osvědčené ženské zbraně. Letos ostatně provokovala i na cenách Brit Awards, kam si vyrazila jen v biknách a ve sněhulích. Není divu, že byla označována za „netalentovanou zoufalku“, což jí ale zjevně nevadilo a v podobných módních kreacích pokračuje vesele dál.

Reklama

Další články

Načítám