Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lisa Appleton (55) se před patnácti lety proslavila v reality show Big Brother, kde zaujala především tím, že se ráda předváděla nahá. I po odchodu ze „šmírovací“ reality show ovšem s fotografy za zády nepřestala s prostopášnými provokacemi ve veřejném prostoru.

Často se mezi lidmi producírovala nahoře bez, anebo volila lascivní modely. To vše proto, aby o ní stále bylo slyšet a dostala další nabídku z televize. Oplácaná mamina se sklony k exhibicionismu ale před pár lety pověsila prostopášnou kariéru na hřebík.

Částečně za to mohly covidové restrikce. Aby se uživila, pracuje jako řidička dodávky, ale zvažuje, že se nakonec opět vrátí k předvádění svých oplácaných tvarů. Na nejrůznějších sociálních platformách si tím ostatně přivydělává už dnes.

První vlaštovkou v jejím pikantním comebacku mezi nestydy je bezesporu dovolená na španělském ostrově Ibiza, kde se opět s oblibou nechá fotit v neforemných bikinách, vystavuje své tělesné nedokonalosti a samozřejmě se po pláži s radostí producíruje nahoře bez. Legendární hvězda reality show je zpět a v 55 letech se do starého železa rozhodně ještě nechystá, a tak se její fanoušci mají určitě na co těšit!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám