Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Cvičitelka Hanka Kynychová (56) se nebojí vyrazit do společnosti v odvážném modelu, který by jiné ženy odmítly. S odhalováním nemá problém ani na sociálních sítích, a čas od času vystaví své tělo nahá. Tentokrát si nechala alespoň plavky a předvedla svou letošní formu.

Snědé opálení dala na odiv v tmavých bikinách. „Jachta nebo šlapadlo, je to úplně jedno. Hlavně, že je krásně,“ svěřila se Hanka, která si naplno užívá prázdnin na Lipně, kde pro nadšené sportovkyně vede své lekce pod širým nebem. Ve svých 55 letech je Kynychová stále v pohybu a ráda se svou figurou také pochlubí.

„Já osobně si myslím, že se není za co stydět. Tak proč občas neukázat figuru, když je tedy ještě co ukázat. Lidi se rozdělili na dva tábory. Jeden mi fandí, druhý se naopak pohoršuje,“ svěřila se Super.cz před nedávnem cvičitelka, která si však z negativních komentářů nikdy hlavu nedělá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám