Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V ostře sledované a pozitivně hodnocené minisérii Devadesátky se líbila vyšetřovateli Tomáši Kozákovi. Šlo o lásku s otazníkem, protože ona byla prostitutka, Jana, on ženatý otec, který ji potřeboval vyslechnout. Teď jsme tuhle dvojici objevili znovu.

Ačkoliv televize Nova kolem děje komediálního seriálu Táta v nesnázích mlží a informace o dějové lince postav nechce prozradit, na fotkách z tiskového materiálu jsou si postavy Štěpánky Fingerhutové a Kryštofa Bartoše blízké. Sympaťák se zjevně stává oblíbeným hercem Novy. Ve Zlaté labuti hraje Martina Kantora, jednu z ústředních postav, sirotka, kterého vychovává rázná babička.

Půvabnou Štěpánku (27) naposledy televizní diváci vídali loni právě v Devadesátkách, teď se bude objevovat na obrazovce jako Laura v Tátovi v nesnázích. Je prostřední dcerou Petra Hory (Martin Pechlát), studentkou práv, která žije v domě se svým otcem.

„Postupně si začíná hledat vážné známosti, dodělává si školu, a jak to tak bývá, dělá to taťkovi hodně náročné. Můj skutečný táta, když mě měl po rozvodu o víkendech, říkával, že je tátamáma na víkend. Ten seriálový je tátoumámou po většinu času, od Lauřina dětství. Martin Pechlát je skvělej, výbornej herec a sympatickej a milej kolega,“ řekla Super.cz.

Herečka prožívá klidnější léto oproti tomu loňskému, kdy natáčela Tátu. Letos si s přítelem udělali dovolenou na pět dnů u kamarádů ve Švédsku a pak prožili tři dny v Dánsku. „Ochladili jsme se, když u nás panovala vedra. Teď už pracuju, dabuju, od září začínám zase ve svém domovském Divadle v Dlouhé. A těším se, jak seriál přijmou diváci.“

Na akci Novy, kde televize představila podzimní novinky, bylo v ukázkách ze seriálu vidět Štěpánku ve svatebním. Takže nás zajímalo, jestli s přítelem Matejem, kardiologem původem ze Slovenska, nechystají svatbu.

„To byste se museli zeptat jeho!“ Žádost o ruku zatím neproběhla? „O ničem takovém nevím,“ odpověděla s úsměvem okatá herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám