Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sexy herečka Alice Bendová (50) na sebe tento týden strhla veškerou pozornost proto, že na Instagramu ohlásila rozchod se svým snoubencem Michalem Topolem. Důvod byl jasný, její vyvolený totiž rád okukuje zadečky ostatních slečen na pláži během opalování.

„Skoro padesátiletá hledá porozumění, lásku, pochopení a zázemí. Společné výlety vítány. Jsem vděčná za vše. Pište z celé ČR, beru všechno. Věk je jen číslo,“ napsala herečka, která okamžitě vyvolala lavinu nabídek na rande. Jednalo se o vtípek a Alice následně informovala, že si svého snoubence nechá.

Michal ale opět dráždí hada bosou nohou. „Zase čumí a vždycky mi tvrdí, že miluje čumákovat na obzor, nebo že čeká na velrybu, nebo se zamýšlí, nebo se už zamyslel a musí si odpočinout,“ smála se Alice.

Je tak jasné, že snoubenci se na Kanárských ostrovech, které jsou pro ně druhým domovem, rozhodně nenudí a Alici Bendové bude jistě opět pípat jedna zpráva za druhou od nejrůznějších ctitelů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám