Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po deseti letech od narození prvního syna přivítala známá nizozemská modelka Lara Stone (39) do rodiny dalšího chlapce. Společně s manželem Davidem Grievsonem jej pojmenovali Bob. Lara ovšem tentokrát neměla příchod synka a první dny po jeho narození vůbec jednoduché, jak objasnila u snímku novorozence sdíleném na Instagramu.

„Malinký Bob se narodil minulý týden a strávil několik děsivých dní na intenzivní péči. Jsme tak šťastní, že ho nyní máme doma a moc ho všichni milujeme,“ připsala k černobílému snímku miminka, které hladila jak ona s manželem, tak Bobův velký brácha Alfred.

Blond kráska, kterou ve dvanácti letech objevili pro modeling o prázdninách v pařížském metru a v patnácti zvítězila v soutěži Elite Model Look, má za sebou zářnou kariéru. Kromě kampaní pro Givenchy, Just Cavalli, Hugo Boss, Calvin Klein a mnoho dalších byla mnohokrát ozdobou obálek Vogue a několikrát se objevila i v prestižním kalendáři Pirelli. Svého času patřila mezi desítku nejlépe placených modelek světa.

Jejím prvním manželem byl anglický komik David Walliams, jenž je rovněž otcem jejího syna Alfreda. Se svým druhým mužem se seznámila přes Tinder v roce 2018 a vzala si jej před dvěma lety.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám