Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Miluše Bittnerová, která se divákům představuje jako sestřička Eliška Slavíková v Ordinaci v růžové zahradě 2, si teprve teď, ve svých 34 letech, dělá řidičák. Před 15 lety totiž měla ošklivou bouračku na motorce a od té doby neměla odvahu si autoškolu udělat. Strach dokonce mívala i na sedadle spolujezdce. „Byla jsem takový ten nepříjemný spolujezdec, který nesnáší předjíždění,“ svěřila se herečka.

Problémy s řízením měla nejen v životě, ale i na place. „Několikrát jsem měla dle scénáře řídit, scénář se ale vždycky nějak upravil a na volant jsem ani nesáhla,“ přiznala herečka. Teď se ale rozhodla svoji fobii překonat a začala si dělat autoškolu. „Mám za sebou 10 jízd a docela mě to chytlo. Mám výborného instruktora Tomáše, specialistu na taková jelítka, jako jsem já,“ dodala herečka, která také prozradila, jaké má plány na léto.

S rodinou se vypraví na Azurové pobřeží, kde se těší, až si pochutná na středomořské kuchyni. Na výběr jídla si ale musí dávat pozor. „Mám lehčí formu celiakie, takže si musím vybírat bezlepková jídla a potraviny. Přesto ta omezení nejsou tak velká, abych si nemohla dát to, co mám ráda,“ vysvětlila sympatická herečka, která už zanedlouho bude brázdit silnice nejen jako spolujezdec, ale také jako řidič.

Reklama

Další články

Načítám