Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mini Pasta nebo Pastička. Právě takhle lidé nazývají potomka hokejisty Davida Pastrňáka, kterého šťastný otec ukázal na rodinné fotce. Lidé jsou z ní unešení a hromadně přejí sportovci a jeho blízkým mnoho štěstí.

David Pastrňák a jeho partnerka Rebecca si v minulosti prošli jednou z nejhorších životních situací. Před dvěma lety, pouhých šest dní po porodu, přišli o synka Vigga. Současné těhotenství tak pár, možná z pověrčivosti a obav, raději nezveřejňoval. O to větší bylo překvapení, když se hokejová hvězda svěřila s tím, že na svět přišla krásná holčička. "Freya Ivy Pastrnak už je na světě. Snili jsme o tomto momentu dlouho a já nemůžu být pyšnější na moje dvě krásné holky. Už se nemůžu dočkat, až se budu dívat, jak budeš naší nugetce tou nejlepší mámou,“ napsal v červnu k prvním rodinným snímkům.

Pastrňákova „nugetka“ každým dnem sílí, a tak už přišel čas i na rodinné focení. Hokejista na sociální síti sdílel černobílou fotografii, na které se z drsného sportovce proměnil v něžného partnera a tatínka, který svou holčičku líbá na hlavičku.

Jeho švédská partnerka, která miminko drží, se pak zamilovaně usmívá. K fotografii dal „Pasta“ jen srdíčko a lidé jsou z ní unešení. „Celá tatínek. Mini Pasta,“ napsala například jedna z fanynek. „Malá Pastička. Ať jste zdraví a šťastní,“ píše jiná. A komentáře samozřejmě přidávají i zahraniční sledující známého hokejisty. Je jasné, že pro útočníka týmu Boston Bruins je teď rodina na prvním místě a hokej je pro něj alespoň na chvíli až na druhé koleji.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám