Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě před necelým rokem zpěvačka a bývalá členka skupiny Spice Girls Mel B měla hezkých pár kilo navíc. Výrazně přibrala během těhotenství a po porodu před sebou měla kus práce, aby se opět vrátila na svou původní váhu. Jenže Mel B předčila veškerá očekávání a dnes, ve svých sedmatřiceti, má lepší figuru než v dobách největší slávy Spice Girls. Osobní trenérka a pořádná dřina se vyplatily.

Když Mel B před devíti měsíci porodila svému manželovi Stephenu Belafontemu dceru Madison (první její dcera, které je třináct, se jmenuje Phoenix Chi), stala se tváří jedné z nejznámějších kampaní na hubnutí, a tak bylo jasné, že její opětovné dostávání se do formy bude pod drobnohledem. Najala si proto osobní trenérku Jenny Craig a za jejího vedení začala pravidelně cvičit, běhat a posilovat, a to klidně i během obyčejné procházky po parku. Motivující pro ni jistě byla i účast v nové řadě australského X Factoru, které se zúčastní jako jedna z porotců.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám