Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Matt Damon (53) je doma v pořádné menšině. S manželkou Lucianou Barroso mají totiž tři děti a všechno jsou to dcery. Luciana má ještě z předešlého vztahu dceru Alexiu, ale Matt ji rovněž bere za svou vlastní. Jeho dcery se před pár dny objevily na premiéře válečného snímku Oppenheimer v Paříži, v němž Matt ztvárňuje jednu z hlavních rolí.

Herec z Dobrého Willa Huntinga, Talentovaného pana Ripleyho či Marťana se pyšní jedním z nejpevnějších manželství v Hollywoodu. Se svou vyvolenou je šťastný již dvacet let, z čehož jsou už téměř osmnáct let svoji.

A zatímco Luciana si premiéru ve francouzské metropoli nechala ujít, čtyřiadvacetiletá Alexia Barroso, šestnáctiletá Isabella, o dva roky mladší Gia a ještě dvanáctiletá Stella si událost v kině Le Grand Rex nenechaly ujít. Ve městě lásky nechyběly i ostatní hvězdy filmu jako Robert Downey Jr., Emily Blunt, Cilian Murphy, Jason Clarke či režisér snímku Christopher Nolan.

S tátou pokračovaly dcery i na londýnskou premiéru, tam už s ním ovšem před fotografy nepózovaly a byly s ním viděny pouze u hotelu, kde Matt ochotně rozdával autogramy fanouškům. V neděli už se ovšem všichni vrátili zpátky domů, paparazzi je zachytili na letišti JFK v New Yorku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám