Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Asi nevěděl, kam s očima. Leonardo DiCaprio (49) se ve čtvrtek stal hostem večírku, na kterém nechyběly dva údajné objekty jeho zájmu. Jedna z krásek Neelam Gill se předvedla v šatech, které vypadaly spíš jako druhá kůže.

Modelka s indickými kořeny Neelam Gill (28) už určitě zamotala hlavu nejednomu muži. A chladným nenechala ani Leonarda DiCapria, který s ní byl v posledních měsících dokonce několikrát viděn. Jednou večeřela s ním a hercem Tobym Maguirem v Paříži, jindy byla spatřena v londýnském Chiltern Firehouse ve stejnou dobu, kdy tam Leo přivedl svého otce a nevlastní matku na večeři, a i před týdnem byla s Leovou matkou na stejné akci.

Právě Neelam ohromila přítomné hosty na letním večírku magazínu Vogue ve zlatých šatech, které byly ovšem tak průhledné, že bez podprsenky byl vidět každý detail jejích ňader. Díky pouze malým kalhotkám v tanga stylu si pak lidé mohli dobře prohlédnout její postavu i zezadu. Dá se říct, že Neelam na party trumfla druhý objekt Leova zájmu, moderátorku Mayu Jamu (28), která byla s hercem také v minulosti viděna na akcích. Ta oblékla ne tak výraznou černou róbu. A to je ve hře stále ještě Gigi Hadid (29), která je s ním v poslední době také spojována. Jestli je Leo se všemi děvčaty pouze kamarád, nebo stále probíhá výběrové řízení na jeho novou přítelkyni, se možná dozvíme v nedaleké budoucnosti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám