Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vnuk Jiřiny Bohdalové (92) Vojta Staš (27) se oženil. Vzal si svou dlouholetou přítelkyni Helenku, kterou o ruku požádal loni v prosinci. Svatba se tak konala ještě dříve, než jak se říká „do roka a do dne.“

Se svou budoucí manželkou se Vojta objevil i na karlovarském filmovém festivalu. Na červeném koberci doprovázeli svou slavnou babičku Jiřinu Bohdalovou, jež letos prodělala vážné zdravotní problémy, ale ve Varech už byla opět čilá jako rybička.

„Chci se určitě podívat na pana Russella Crowea, na toho fešáka. Zlomyslně bych řekla, že bývalého, ale mě se líbí i teď,“ říkala Super.cz na zahajovacím ceremoniálu. O pár dní později už nechyběla na Vojtově veselce, která se podle Blesku konala ve Chvalské tvrzi v Horních Počernicích v Praze.

Na svatbě samozřejmě nechyběla ani Vojtova maminka Simona Stašová (69), jeho tatínek Pavel Skřípal nebo brácha Marek.

Samotný Vojta je určitě rád, že jeho manželka bude mít hodnou tchyni. „Před lety jsem udělala rozhodnutí. Toho, koho si přivedou a mají ho rádi, tak ho budu milovat taky. V žádném případě nehodnotím. Můžu mít nějaký názor nebo pocit, ale ten není vůbec důležitý. Podstatné je, že Vojta nebo Marek milují svoje holky. Jestli oni cítí, že mají nějakou chybičku, tak ať si to opraví oni. To rozhodně nebudu opravovat já,“ popsala loni Super.cz svůj moudrý postoj k protějškům svých synů Simona Stašová.

Reklama

Další články

Načítám